Ecuri Academy
Inschrijven
Inloggen
0

Basistraining Allround PMU

Over de Basistraining Allround PMU bij Ecuri Academy:
Duur: 72/84 uur, afhankelijk van hoelang de praktijklessen duren
Al meer dan 40 jaar succesvol opleider
Geen vooropleiding vereist
Niveau: MBO denkniveau
Levenslang online support van onze masters
Erkend vakdiploma inbegrepen
Prijs vanaf: €4.095,-
Nu inschrijven
U kunt bij ons betalen met onderstaande betaalmethoden. Achteraf (binnen 30 dagen na boeken training) en gespreid betalen mogelijk met Klarna. 

Betalingsregeling treffen? Neem contact met ons op via e-mail op info@ecuriacademy.com voor meer informatie over de mogelijkheden.

ideal@2xklarna@2xbetaal in 3 delencreditcard@2xbancontact@2xdirectdebit@2x

Wat houdt de Basistraining Allround PMU in?

Dit is de meest complete powderbrows starter training om jou op te leiden tot PMU brow artist. Deze starters opleiding neemt je stap voor stap mee in de artistieke wereld van permanent make-up en alle technieken die daarbij komen kijken. 

Na het volgen van de powderbrow starters opleiding en het behalen van de certificaat kun je de volgende dag direct starten met het behandelen van je eigen klanten. Je ontvangt bij ons alleen je dıploma als je de technieken vakkundig beheerst. Gelukkig slagen 95% van de studenten direct. Je kunt de cursus kosteloos meerdere malen volgen tot je jouw certificaat hebt behaald.  Als PMU brow artist alle huidtypes behandelen. Zo heb je alle kennis en technieken om de dromen van jouw klanten tot werkelijkheid te brengen.

De Ecuri academy is al 40 jaar dé Europese specialist in PMU inkt en opleidingen. Onze producten en opleidingen worden gedreven door continue innovatie van experts over de hele wereld. Door deze expertise weten wij precies wat jij als permanent make up artiest nodig hebt.

Wanneer je de basis training Allround PMU afneemt, krijg je 2 extra trainingsdagen cadeau!

Wat gaan we leren tijdens de Basistraining Allround PMU:

Instabrows: strakke wenkbrauw met een zachte aanzet.
Powderbrows: wenkbrauw met een strakke onderkant die mooi overloopt naar de bovenkant en aanzet
Soft powderbrows: hele zachte techniek om een vorm te geven aan de wenkbrauwen op een natuurlijke manier
3D Ombrebrows: deze schaduw is intens aan de binnenkant en zacht bij de randen en de voorkant, net een echte wenkbrauw
Deepliner: De deepliner (infralash) is een dun lijntje in de wimperrand. Met deze techniek geef je diepte en definitie aan het oog, zonder te overdrijven. Het resultaat is een intensere look en een vollere wimperlijn, geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd. Deze techniek kan ook in de onderste ooglid gebruikt worden. De Deepliner blijft tot 2 jaar mooi.
Baby liner: is een dunne eyeliner met een kleine wing. Dit is perfect voor degenen die een verleidelijke look willen met een sexy amandel oog. De Babyliner blijft tot 2 jaar mooi.
Aquerelle lips: lippen in te kleuren zonder de huid te verzadigen. Het pigment wordt aangebracht op lagen: hoe meer lagen, hoe meer het resultaat zichtbaar zal zijn. Het resultaat blijft tot 3 jaar mooi en tijdens de vervaging blendt het heel mooi met de eigen lippen mee.
Nude lips: deze techniek is heel populair. De lippen worden ingekleurd met een lichte, natuurlijke tint. Voor de Nude lips wordt er gebruikt gemaakt van de nieuwe layering techniek! Layering is een manier van werken waardoor je met meerdere kleuren werk, deze breng je aan in de huid op laagjes, zodat je verschillende effecten kan creëren.
Hairstrokes: realistische haartjes die niet te onderscheiden zijn van de echte wenkbrauw haar. Tijdens de training leren we 3 verschillende schaduw patronen.
Wil je alle essentiële vaardigheden van het PMU-vak leren? Schrijf je dan in voor de basistraining allround PMU!

Onze Allround PMU training is echt compleet:

We starten simpel, je hebt geen voor kennis of ervaring nodig. De basis kennis van permanente make up bouw je bij ons stap voor stap op. Het niveau is voor ons behaald als de volgende vaardigheden zijn ontwikkeld:

 1. Beheersing van hand en oogcoördinatie zodat je de juiste hoeveelheid druk kunt uitoefenen. Dit is de basis voor elke PMU behandeling;
 2. De juiste technieken en behandelmethodes kunnen worden toegepast op elke huidtype;
 3. Tekenen volgens de anatomie regels;
 4. De bijpassende kleur kunnen kiezen;
 5. Werken volgens de GGD richtlijnen.

 

Extra voordelen bij onze PMU trainingen

Bij elke training ontvang je een gratis examen herkansing. Daarnaast bieden we twee terugkomdagen binnen drie maanden tegen een speciale prijs van €150 per dag. Als bonus krijg je zes maanden lang 15% korting op vervolgopleidingen of masterclasses.

Startdata training/masterclass

Kies hier de datum waarop je de opleiding of masterclass wilt volgen
Op dit moment is er nog geen startdata bekend. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Hidden

Waarom de opleidingen bij
Ecuri Academy?

Wij willen dat jij jouw PMU artist dromen waar kunt maken. Dat doen wij door je levenslange te ondersteunen ( ja echt!). En te zorgen dat je altijd met het juiste niveau en kennis bij ons weggaat. 

 • Je leert de laatste kennis en technieken
 • Je kunt na de opleiding alle huidtypes behandelen
 • Met je certificaat kun je direct starten
 • Certificaat: eisen niet behaald? Je kunt gratis terugkomen en aansluiten bij de volgende cursus
 • Onze certificaten zijn geaccepteerd door verzekeraars
 • Heb je zelf geen werk ruimte? je mag je kosteloos twee keer terug komen met je eigen klant
 • 24/7 beschikbaar voor vragen ook na de opleiding
 • 10% korting op alle Ecuri producten
 • Korting voor een vervolgopleiding binnen 6 maanden
arrow-right
×