Ecuri Academy
Inschrijven
Inloggen
0

Informatie

Veelgestelde vragen

De belangrijke onderdelen worden vaak gefilmd en gedeeld op de groepsapp.

Ja. Onze locatie is geschikt voor mindervalide.

Wij zijn gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Wij bezitten over eigen parkeerplaatsen.

Het aanleren van de bewegingen en de technieken heeft ook oefening nodig. Bij elke les geven we opdrachten en huiswerk om de vaardigheden te verbeteren welke door de week thuis geoefend worden.

Na een basistraining is het mogelijk om een masterclass te volgen.

Nee. Wij hebben een groot aanbod aan PMU machines. Mocht je een PMU machine hebben, kun je deze natuurlijk meenemen.

Wanneer je een training / masterclass boekt, wordt er gevraagd om een aanbetaling. Bij het afrekenen kun je kiezen om het bedrag in één keer te voldoen of in delen.

Vanaf 18 jaar kun je deelnemen aan een training / masterclass.

We zorgen dat minimaal 1 trainer aanwezig is per 5 studenten.

De lessen duren 5 tot 7 uur, afhankelijk van hoe laat we klaar zijn.

We geven een Ecuri diploma, deze is erkend door de meeste verzekeringen.

Alle lessen kunnen kosteloos ingehaald worden op afspraak. We hebben elke week meerdere trainingen dus het kan ook snel geregeld worden.

Als we een plekje voor je reserveren vragen we om een aanbetaling. Elke training heeft maar een beperkt nummer deelnemers. Mocht je de training niet op tijd afzeggen (2 weken) dan kan het zijn dat je de aanbetaling kwijt bent want we kunnen vaak geen nieuwe student inschrijven op jouw plek.

Neem contact met ons op als je geen model gaan vinden. Er is ook altijd de mogelijkheid om op kunsthuid te werken.

De hand oog/controle ontwikkeling gaat niet altijd snel. Het heeft ervaring nodig en veel oefening. Is een balans zoeken tussen wat je ziet, wat je voelt en de kracht die je gebruikt. Omdat de huiden zoveel verschillen in dikte, stevigheid, elasticiteit en kleur gaat het pigmenteren niet bij ieder huidtype even makkelijk en dit kan vooral voor het ontwikkeling van de werkdiepte verwarrend zijn. Dit is de reden waarom we af en toe vragen voor modellen met bepaalde huid kenmerken.

Het online programma bevat noodzakelijke informatie om de praktijk les te kunnen volgen. Het is dus verplicht om het online deel af te ronden voor dat we op model aan de slag gaan.

De trainingen bij ons zijn best intensief. Er is veel praktijk nodig om de techniek te beheersen. Als de theorie thuis wordt gestudeerd kunnen we ons meer richten op de praktijk tijdens de les.

Bij Ecuri staan we voor kwaliteit. We willen dat ieder student goed kan presteren en op eigen tempo kan leren. Daarom bieden we aan wie de evaluatie niet haalt de kans op kosteloos terug te komen totdat het niveau is behaald.

Een training is geschikt voor wie uitgebreide kennis en vaardigheden wil opdoen, terwijl een masterclass ideaal is voor diegenen die gericht willen zijn op een specifiek, vaak geavanceerd, aspect van een vakgebied. Een masterclass is te volgen na het afronden van een training.

Permanente make-up (PMU) wordt met huidvriendelijke pigmenten ingebracht in de lederhuid met steriele, ultradunne naalden en behoudt zijn effect gedurende 1,5 jaar. Door de precieze toepassing van pigment in de huid ontstaan subtiele lijntjes, wat resulteert in een natuurlijke uitstraling die niet te onderscheiden is van dagelijkse make-up, en dit alles zonder dat mensen beseffen dat het permanent is.

chevron-downarrow-right
×