top of page

Masterclass Micro & Meso Needling / 1 Dagen

Service Description

In de Meso-Micro Needling & BB Glow opleiding komt aan bod:

  • Huidverstrakking (Anti-Rimpel)

  • Onderhuidse vet bubbels verwijderen

  • Anti Acne behandeling

  • Pigmentvlekken
    -hormonaal (Melasma) -ouderdomsvlekken

  • Donkere kringen onder de ogen
    -bij blanke huid -bij getinte huid

  • Litteken verwijderen

(Inclusief modules en serums voor tien behandelingen)

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende lijntjes in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer 15 minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

 

Ecuri Fractional Techniek
De behandeling gebeurt met de speciale Ecuri Fractional Needle-module die eenvoudig kan worden bevestigd op de pen van uw Permanent Make-up pen. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter. Hiermee kunnen snel grotere oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

 

Fijne lijntjes
Fijne lijntjes kunnen goed worden behandeld met de Fractional Needle. Belangrijk is onderscheid te maken tussen mimische rimpels en lijntjes door verslapping. Fractional Needle Techniek werkt vooral goed op lijntjes veroorzaakt door verslapping. Mimische rimpels ontstaan door spiercontractie en zijn daardoor minder goed behandelbaar.

bottom of page