top of page
WhatsApp Image 2020-10-26 at 13.07.45.jpeg
DSC_1857-Edit_edited.jpg
Alec2.jpeg

CONSUELO RINALDI
PERMANENT MAKE-UP ARTIST / OPRICHTER

Consuelo Rinaldi is een bekende Italiaanse permanent make up artiest. Haar carrière begon al toen ze heel jong was, eerst in de tattoo-wereld en toen is ze zich gaan specialiseren in de permanente make up technieken en medische pigmentatie.
 

In 2015 heeft Consuelo een opleidingscentrum geopend in Italië en sinds 2019 werkt zij ook bij Ecuri Cosmetics als master.
 

Dankzij haar voortdurende wens om te groeien en haar toewijding om als lerares en artiest te werken, worden de trainingen voortdurend aangepast. Hierdoor kunnen studenten altijd maximaal resultaat behalen en meegaan met nieuwste technieken.

ALEC KURUCZ
PERMANENT MAKE-UP ARTIST / OPRICHTER

Alec Kurucz is een permanente make-up artiest sinds de vroege jaren 80. Hij ontwikkelde veel nieuwe technieken en was een van de eerste cosmetica-tattoo-artiesten in Nederland, een pionier op het gebied van eyeliner-tatoeages en hoofdhuidpigmentatie.

 

Dankzij zijn visie brengt hij in de loop der jaren altijd vernieuwing in het veld met het op doorlopend ontwikkelen van nieuwe producten en machines.

Franca.jpeg

Franca Conti

PMU Artist / Trainer

Georgia.jpeg

Georgine van Drunen

Laser + IPL Trainer + Consultant Since 1987

Nanthya.jpeg

Nanthiya Donphanmuang

PMU Artist

Azar Omidvar.jpg

Azar Omidvar

PMU Artist

BECOME A BROW ARTIST?

Specialize in this exciting new world and make yourself a Brow Expert. Ecuri Academy offers new fast possibilities with the best training and guidance.

bottom of page