top of page
slider-5.png

Basis Allround Pmu / 12 Dagen
Starter Package - 3

Service Description

Als je een top permanent make up artiest wilt worden is de Ecuri Allround training perfect voor jou!

12 dagen bij ons + online begeleiding en een Ecuri diploma om je carrière in no time van de grond te krijgen! 

 

Onze diploma wordt erkend door meeste verzekeraars, het is daarom mogelijk om na deze training meteen een verzekering aan te sluiten.

De training wordt uıtgevoerd volgens de GGD richtlijnen.

Voor deze training is geen vooropleiding vereist! MBO denkniveau.

Deze training is gefocust op alle nieuwste technieken en methodes met de beste pmu producten op de markt.

 • 4 daagse Powderbrows : deze is de perfecte techniek om de wenkbrauwen te pigmenteren, pijnloos en met minimale huid beschadiging. Het grote voordel is dat het geschikt is voor elke huidtype en je kan variëren van het meest natuurlijke resultaat tot een meer gestileerde en opvallend effect. Geduurd deze lessen leren we de fundamenten van micropigmentatie, de huid, pigmentenleer, higyene en werking van naalden en apparatuur. We werken op latex zowel op echte modellen (3). In de praktijk is de focus niet alleen op de wenkbrauwen maar ook op de houding en de bewegingen.

 • 2 daagse eyeliner (infralash en babyliner) : eyeliners maken een belangrijk deel uit van de make-up die niet alleen de vorm van het oog verbetert, maar ook de kleur benadrukt. Deze behandeling vereist techniek en naukeurigheid ,alle vaardigheden die we je in deze cursus leren. Een eyeliner blijft jarenlang mooi, en zorgt dat men altijd verzorgd eruitziet. Tijden deze training leren we de juiste techniek, positie en de correcte manier om de huid te spannen om pijnloos en veilig te kunnen werken. Er wordt gewerkt op latex en nog 2 modellen :

Dasg 1 : de infralash is een dunne lijntje in de wimperrand. Met deze techniek geef je diepte en definitie aan het oog, zonder te overdrijven. Het resultaat is een intensere look en een vollere wimperlijn, geschikt voor vrouwen en mannen.

Dag 2 : een babyliner is een dunne eyeliner met een kleine wing. Dit is perfect voor degenen die een verleidelijke look willen, met een sexy amandeloog.

 • 2 dagen lippen (aquerelle en nude) : in de laaste jaren zijn lippen steeds meer populair. Dankzij permanent make up is het mogelijk om het kleur en de vorm van de lippen te verbeteren op een natuurlijke manier of met een makeup effect. Lippen strak maken kan uiteraard met een nagenoeg pijnloze techniek, zonder de huid te beschadigen. Het resultaat blijft tot 3 jaar mooi. Met deze technieken leer je om de lippen volledig in te kleuren, met een waterig (aquerelle) of nude effect. We oefenen op latex en op 2 modellen.

 • 2 dagen hairstrokes : deze module is niet alleen voor beginners. Haartjes simulatie op de wenkbrauwen is zeker de moeilijkste techniek van allemaal. Niet alleen het zetten van de haartjes heeft veel praktijk en nauwkeurigheid nodig maar ook ook het herkennen van de huid eigenschappen is zeer belangrijk voor een mooie resultaat. Om de fijnste en meest natuurlijke strokes the creëren is een uitstekende hand-oogcontrole essentieel, en die ontwikkel je alleen met de goeie begeleiding en het oefenen. Tijdens deze training leren we hoe je een wenkbrauwhaar patroon moet tekenen en hoe je de fijnste lijnen kan zetten. We doen theorie, tekenen, oefenen op latex en nog 1 model.

 • 2 extra dagen naar keuze op afspraak, kan je zelf kiezen op welke techniek je nog verder wilt oefenen

starterspakket-1-small.png

Startpakket 3 

 • Unika + Stylo nero straight handpiece

 • 10 naaldmodules

 • 12 Opleidingsdagen (Naast de lesdagen, dien je 4 uur per week te oefenen in je eigen tijd)

 • Basis startpakket

 • Betaling in termijnen:

 • Totaalpakket € 4.558,55,- excl. btw /€ 4.689,55 incl. btw

 • Inschrijfgeld (=aanbetaling): € 1000,- (incl. btw) gelijk bij boeking te voldoen

 • 9 x maandelijkse termijnbetalingen á € 409,95-  (incl. btw)

bottom of page